www.regi.si      
 
 
Registracija domen ASPect
 
   
           
     
   

O REGI

   
   
 
O REGI
Pogoji Uporabe

Domov
REGI predstavlja nov pristop iskanja v internetu. Ponuja vse glavne storitve, ki jih internetni uporabnik potrebuje. Najpomembnejša REGI storitev je iskalnik prijazen uporabniku. Trudimo se, da iskalnik vrne rezultate, ki jih iščete.

Dvodimenzionalni iskalnik je nov pristop, kjer novosti niso le na prvi strani, pač pa se prikažejo ob vsakem iskanju izrazov. Tak pristop daje iskanju novo dimenzijo. Vaš vpis se pojavi v novicah za vse vaše ključne besede.

Običajno se vaša stran ob vpisu vpiše v novosti, ki jih vidite na prvi strani. Ta stran se dnevno dopolnjuje in zato se vaš vpis po nekaj dnevih umakne novejšim vpisom. V iskalniku regi.si pa se najnovejši vpisi istočasno vpišejo tudi za ključne besede (izraze), ki jih vsebuje vaša stran. S tem se vaš vpis prikaže na mestih, ki so za vašo stran ključnega pomena, ob vsakem iskanju določene ključne besede (izraza).


  Primer:

     Vaša stran z naslovom: Poletje v Kranju 2005

     se bo ob iskanju vseh izrazov, ki jih vsebuje naslov:

     Poletje, Kranj, 2005

     pojavila na desni strani ekrana v rubriki

     "Novosti na strani za izraz"

Tako vam zagotavljamo boljšo promocijo strani neposredno po objavi novice in hkrati večji obisk. Novica za ključne besede (izraze) ostane vidna dokler se ne umakne novejšim vpisom za to ključno besedo.Pomembna lastnost je, da plačane povezave ne zasedajo prostora namenjenega rezultatom iskalnika. Pravilo ..da le petica da ime sloveče,... pri nas ne velja.

Glede na vpisane dejavnosti iskalnik omogoča, da si uporabnik sam vključi oz. izloči dejavnosti, ki jih želi prikazati v iskalniku REGI.Si. Seveda ostaja še paleta inovativnih rešitev, ki so v testiranju in bodo kmalu vidne tudi v iskalniku,...

Kot spremljajoče REGI storitve vam ponujamo registracijo .SI domen, izdelavo profesionalnih spletnih strani, ter gostovanje na naših zmogljivih strežnikih. Več o posameznih storitvah si oglejte na naših straneh.
Tehnična pomoč:
(04) 238 19 19

Sponzor strani ASPect - lasersko graviranje