7. Srečanje srčnih otrok  kamp Menina Varpolje 2007

 
Domov

Sabina in Boštjan, Žigijeva starša sta se potrudila in nam skupaj s kratkim poročilom, poslala fotografije iz našega, 7. srečanja srčkov.

Za nami je že sedmo srečanje srčkov, ki je potekalo v kampu Menina, v Varpolju. Na srečanje je letos prišlo že 14 srčkov in njihovih družin.
Nekateri smo se med seboj poznali že prej, drugi smo se videli prvič. Ko smo bili zbrani, je sledilo predstavljanje naših srčkov. Zanimivo je bilo slišati posamezne zgodbe, večji srčki so se predstavili kar sami, medtem ko smo nekatere predstavili starši z malo treme:)))
Po predstavitvi smo se odpravili na krajši izlet, kjer smo si ogledali kmetijo, kakršne so bile včasih značilne za ta del Slovenije. Počasi smo postajali lačni, zato smo po ogledu pohiteli nazaj v kamp. Po dobrem kosilu so otroci kar takoj švignili nazaj na trampolin, ki je bil atrakcija dneva.
Starši smo si med tem izmenjali izkušnje, se pogovorili o naših otrocih, skrbeh zanje...
Po kratkem počitku je sledilo podeljevanje daril našim srčkom. Iz stekla lepo obdelane in z napisom, namenjenim 7.obletnici srečanj srčkov vgravirane plakete, so bile delo Marcelovega atija Marka in mamice Nevenka. Za trud se jima lepo zahvaljujejo vsi srčki! Damijan in Maja sta jih razveselila z lepim pisalom, ki ga je krasil svetlikajoč srček, midva pa sva podarila otrokom napihljive žoge, ki jih je zanje podarila Zavarovalnica Maribor.

Po končani podelitvi so nekateri prijeli za krmilo malega avtobusa:)) in naše otroke popeljali po kampu...smeha ni bilo konec:))))
Ker pa vse lepo hitro mine in ker so naši srčki bili že pošteno utrujeni smo se odpravili domov v upanju, da se prihodnjič vidimo v še večjem številu!


srčni otroci